Carolina Levén

Mitt namn är Carolina Levén och jag är, till största del, en autodidakt konstnär som brinner för det kreativa och estetiska. 

Jag har ända sedan barnsben tyckt om att måla och att skapa så det var ett självklart val att läsa Estetisk Praktisk linje på gymnasiet. Efter gymnasiet utbildade jag mig till lärare och idag arbetar jag på Gymnasiesärskolans Estetiska program. 
Mitt egna måleri tog fart för några år sedan och det har varit och är en spännande och utvecklande resa som jag nu befinner mig på. 

Målet med min konst är att sprida glädje, väcka tankar och bjuda betraktaren på en färgsprakande vardag. Det utmärkande med mina målningar är just starka färger i stora format.  
I den senaste tidens målningar låter jag abstrakt möta föreställande- föreställande möta abstrakt.  
Färger, struktur och mönster hittar sitt uttryck och sin harmoni i mjuka, kvinnliga former. 

Jag har haft flertalet utställningar och mina målningar har bl.a. varit med vid jurybedömda utställningar som Galleri Hultmans höstsalong i Skåne, Höstsalongen i Värmland samt Julsalongen, Arvika Konsthall. 
Denna sommar hade jag separatutställning i Barcelona samt så hade jag i september, tre målningar med på en samlingsutställning i London "Intersection"  Gabriel Fine Art Gallery. 


Hemsida: carolinaleven.se 
Instagram: carolinaleven 
Facebook: Galleri C. Levén 
Mail: carolina@carolinaleven.se
"Leap of Faith" 100x100 cm, akryl, pris: 8500:-
"Just the two of us" 80x80 cm, akryl, pris: 6500:-
Limone, 100x100 cm, akryl. Pris är 8500:-
"Wallflowers, 100x100cm, akryl, pris: 8500:-
"Universe is inside you. So shine and sparkle like the star that you are" 120x100 cm, akryl, pris: 10 500:-
"Liberté, egalité, sororité " 150x120 cm, akryl