Anette  Ekenberg

Konstrundan står och knackar på dörren till min ateljé!
Hjälp jag måste switcha från att vara en engagerad nyanställd specialpedagog till en lustfylld och kreativ konstnär. Det känns inte alltid helt lätt, men efter några dagar i ateljén så kommer jag känna mig som om jag inte gjort något annat. Att vara konstnär är för mig en hel livsstil…

Jag låter färgerna flyta in i varandra och lurar mig själv att inte tänka och då när jag minst anar de så händer något. Akvarellen lever sitt eget liv och samtidigt styr jag den dit jag vill men slutresultatet blir alltid en egen dialog mellan färg, papper, vatten och mitt eget hjärtliga mod.

Varmt välkomna att följa mig i min ateljé under tre veckor! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Carina Ståhl » Sista dagen:  ”Annicka & Anneli & Ulla Varmt Stort Tack för Era fina, värmande ord!!!!!! ”

  • Ulla Strandberg » Sista dagen:  ”Tack för att du har förmedlat och lycka till med ditt fortsatta konstnärskap. Vi..”

  • Annicka » Blommig tid:  ”Du är en fantastisk konstnär ❤️❤️”

  • Anneli Lindström » Mitt galleri:  ”Åh! DET galleriet vill jag besöka... Vackert rött. Kram! Kul att få se och läsa ..”

  • Anneli Lindström » Hoppet:  ”Så underbart upplägg, så vackert och smakfullt! Fatet, grönt, frukt, druvor, ol..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln