Emelie Lindqvist

Hej mitt namn är Emelie Lindqvist och är 26 år gammal och kommer från Halmstad. Jag har målat hela mitt liv. 
För ca 2 halvt år sedan valde jag att gå vidare och få ut min konst. 
Jag ville visa min konst och det var något jag verkligen inte vågade. då den enbart varit för egen terapi och må bra. Med familjens och vännernas hjälp började jag att exponera min konst och folk gillade den. . min första vernissage var på på Clarion Collection hotel norre park där jag även sålde 7 tavlor på plats. 
2017 sålde jag min första tavla till USA ! Det är en dröm som blivit verklighet! Min konst har åkt runt om i Sverige på olika hotell. där jag har ett samarbete med Artqueen som förtlöper 2018 ut.  Samt samarbetat med ungföretagare Halland. där jag både fått ställa ut samt fått bedöma unga kreatörer, som verkligen gav en ny syn på hur lite ungdomar får chansen att verkligen bli något inom estetiska. Min konst har som sagt varit på Heagård, Mellbystrand , Varberg , lund, Karlskrona , Kristianstad mm. Nu i mitten av Januari kommer jag ställa ut på kuben i Falkenberg. 

om min konst 
Jag målar mest abstrakt konst men allt började med kol och måla av landskap , djur och människor. tycker om att gå tillbaka till detta.  Jag brukar ha annat än just akryl och oljefärg. jag använder mig av textilfärg samt lite vad jag känner för . Jag målar aldrig med pensla utan allt annat för att göra det mer unikt plus att jag gärna blandar in materiella ting som masker, tråd mm. samt försöker jag ha dikter till alla mina alster då jag gärna vill att man ska kunna få mer utav konsten än att se. använda tanken på ett annat sätt. gärna vill jag att man ska se och känna själv först men att få läsa lite av ens känslor upptill brukar göra det där lilla extra. samt man får lära känna mig som person genom dikterna. 
Mina tavlor präglas av de känslor som befinner sig i mitt hjärta men även av andras känslor och från händelser i deras liv. Jag målar för att förmedla en känsla som man ska kunna känna igen sig i, där den spontana känslan är den sanna. Inget är rätt eller fel. 


hemsida:www.linqart.se
instagram: www.instagram.com/linqart

på gång
 

Art nordic i Danmark
27-29 mars 2020

1500 kr
1500 kr
1500 kr
1500 kr
1500 kr
1500 kr
40x30 1000:-
90x70 cm 6000
1.000:-
90x70 4500-
90x70 4500
2500:-
5500 kr
1700kr