marie Åkerström Olsson
Hejsan! Mitt namn är Marie Åkerström-Olsson och bor i Limhamn.
Jag är fotokonstnär och har fotograferat i ca 6 år och har haff massor av utställningar, även då jurybedömda.
Min ”fotoresa” började nere i Limhamns hamn, då jag var ute och promenerade med hunden. Det var vinter och iskallt ute.
Jag kollade på alla båtar som låg uppe på land. När jag gick förbi dessa och såg båtskrovens fula sida, med rinnande färg och olja, sjötulpaner, rost och annat skräp som båtägaren snabbt skrapar bort, blev jag eld & lågor.
Jag rusade hem med hunden, hämtade kameran och började att fotografera dessa bilder. Effer ca 2 timmars promenad och 200 bilder senare lade jag in dessa i datorn och började bearbeta dessa båtskrov. Wooow vilka bilder jag fick fram.
Kontaktade olika konstvänner och ville sprida mina bilder. Gick med i 3 konstföreningar, och snabbt var jag ute på marknaden och fick visa upp mina bilder på både Gallerier, Konstmarknader, Limhamns konsthall, Grand hotell Lund, Folkets hus Limhamn, Gallerier i Skanör & Falsterbo m.m.
Har i dagsläget haff ca 25 utställningar både jurybedömda och icke. Det har gått bra. Människor runt om tror att det är målningar. Men nej, det är foton.

V isar här några bilder som jag gillar. Dessa går att beställa.
Priser är från 1000 kr och uppåt. Det beror på storlek och om man vill ha den inramad. 

Jag ska ställa ut på Galleri Englesson i Skanör i sommar from. 6 juni - 10 juni. Detta mysiga galleri ligger nere i Skanörs Hamn. Kommer även att finnas i Konsttältet på Hamnfestivalen på Limhamn 25 juli - 28 juli.

Hoppas vi ses där!
 

Aktuellt